EINDEJAARSMENU

AFHAAL

MENU

  Witloofsoepje met roquefort/ Bonbon van wilde zalm/ Kaasstengel met Iberico ham

Noordzeekrab met krokante rode biet en een kruidige dragon mayonaise

Gebakken Sint Jacobs mosselen met een kruidige couscous, champagne boter jus en krokante algen

Twee bereidingen van Hert, aardpeer en een saus van peperkoek en five spices OF Zeebaars met antiboise en pommes carré

Chocolade met bloedsinaasappel en speculoos

VEGETARISCH MENU
Witlof soepje met roquefort, kaasstengels,


  • Quinoa salade met krokante rode biet en dragon mayonaise Gevuld artisjokken hart met kruidige couscous


  • Zacht gepocheerd hoeve ei met risotto en truffel

Chocolade met bloedsinaasappel en speculoos

Menu is inclusief brood en boter
Het menu is verkrijgbaar op 24,25 en 31 december
Prijs per persoon € 69,-
Bestellen voor 24 en 25 december kan telefonisch of via mail vóór 20 december
Bestellen voor oudjaar kan telefonisch of via mail vóór 27 december
U heeft de keuze uit een vlees of vis hoofdgerecht of een volledig vegetarisch menu. Helaas kunnen wij geen rekening houden met andere diëten, allergieën of intoleranties. Dank u wel voor uw begrip.

EXTRA HAPJES

Brioche met ganzenlever en Luikse siroop € 13,- p.p.

Gillardeau oesters 3 st. met vinaigrette van ponzu en yuzu € 12,- p.3st.

Vacherin mont D’or met verse truffel uit de oven met krokantjes van zwarte knoflook voor 4 personen. € 39,- per bakje voor 4 pers.

Royal Belgian Caviar Platinum, per 50 gram € 64,- 


DRANKEN

Champagne Gallimard 0,75cl, Blanc de Noir, 100% Pinot Noir € 59,- p.fl

Menade, Rueda/Spanje, 100% Verdejo (Ook lekker bij het voorgerecht) € 29,- p.fl

Taif, Sicilië, 100% Zibibbo (Ook lekker bij het tussengerecht) € 29,- p.fl

Caramimbre roble, Ribera del Duero, 100% Tempranillo (Ook lekker bij het hoofdgerecht) € 34,- p.fl

MENU SJALOTTE (niet van toepassing)

2 of 3 gangen (enkel voor de lunch) € 26,5- €37,5

4 gangen - €49,5

5 gangen - €59,5

6 gangen - €68,5

7 gangen (artisanale kazen) - €79,5

Veranderingen in het menu kunnen resulteren in een supplement

WIJN ARRANGEMENT

3 gangen - €27,5

4 gangen - €32,5

5 gangen - €39,5

6 gangen - €47,5

7 gangen - €54,5

CHEFS TABLE MENU vanaf 4 personen

Het menu van de dag vanaf 5 gangen met een extra twist van de Chef.

(enkel geserveerd aan de Chefs table)

5 gangen - €67,5

6 gangen - €79,5

7 gangen - €89,5

Restaurant Sjalotte sluit uiterlijk om 00u00 ivm onze B&B gasten.

's Middags sluiten wij om 16u00. Zondagmiddag sluiten wij uiterlijk om 17u00.

Dank u wel voor u begrip.